Voor onze zakelijke klanten


Wij zijn een betrouwbare partner voor uw zakelijke financieringsvraagstukken.


Voor zelfstandige ondernemers beschikken wij over een goed netwerk om de financiering van bijvoorbeeld bedrijfsmiddelen, auto’s, blanco kredieten of leningen voor privédoeleinden onder te brengen. We kijken met u naar de meest optimale financieringsconstructie. Soms is het beter uw werkkapitaal vrij te houden, door de geplande investering geheel of gedeeltelijk te financieren.

Bekijk onze site om meer inzicht te krijgen in onze dienstverlening. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen. Wij zijn u graag van dienst!

Ons aanbod


klik op de afbeelding voor meer informatie

Financieer uw bedrijfswagen,
al voor uw bezoek aan de dealer

De showroom inlopen met het akkoord voor de lease al op zak? Het kan! Neem voor uw bezoek aan de dealer contact met ons op om uw financiële mogelijkheden door te nemen. Samen maken wij dan de meest bewuste keuze, waardoor u goed voorgelicht de showroom in loopt.

Uitbreiden? Waarom wachten!
Financieer uw bedrijfsmiddelen

Als ondernemer zullen de ambities in sommige gevallen hoger zijn dan de beschikbare middelen. Helaas is de kredietverstrekking lastig geworden de laatste jaren, de financiering van bedrijfsmiddelen is echter nog steeds mogelijk. Op basis van uw wensen en situatie bekijken wij of deze wensen te financieren zijn.

Onze startersmogelijkheden

Ook voor startende ondernemers is het mogelijk om een lease te krijgen voor een bedrijfswagen. Belangrijk hierbij is dat u een passende auto kiest: de investering moet in verhouding staan tot uw bedrijfsvoering.

Privé blanco krediet voor ondernemers

Als ondernemer blijkt het in de praktijk vaak nog lastig om een lening voor privédoeleinden aan te vragen. Heeft u een eigen (huur)huis? Dan zijn er mogelijkheden om een doorlopend krediet of een persoonlijke lening aan te vragen. Deze kunt u gebruiken voor verschillende privédoeleinden. Flexibiliteit staat voorop!

Privé auto's voor ondernemers

Is het wel zo verstandig om een auto op de zaak te nemen? Dit is een weloverwogen keuze die wij samen kunnen maken. En door de juiste rekensom met u te maken kunnen wij deze vraag beantwoorden. Tijd voor duidelijkheid.

Neem direct contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op door hier te klikken en het contactformulier in te vullen. Wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

"Geld hoeft niet langer een zorg te zijn. Door het maken van de juiste keuzes komen wij tot een lastenverlichting"
- Conny Fondse