Financieer uw bedrijfswagen

Handel met voorkennis

Voordat u een bezoek brengt aan de dealer doen we vast een aanvraag voor een lease voor de auto die u zou willen kopen. Indien we een akkoord hebben gekregen van de financier, kunt u op zoek gaan naar de betreffende auto. U kunt goed scherp onderhandelen over de prijs van de auto, omdat u al weet dat u het geld kunt lenen en tegen welke rente en welke voorwaarden. Hierdoor kunt u veel geld besparen.

Niet alleen is een lease mogelijk voor nieuwe auto's, ook een gebruikte auto kan in de lease.

De maximale looptijd van een lease is 72 maanden. De looptijd kan ook korter door te werken met een slottermijn. Een slottermijn of slotsom bij Financial Lease is een afwijkende laatste maand in de gehele looptijd. Je "bewaart" als het ware een bepaald bedrag die je op het laatst in een keer voldoet. Het maandbedrag valt nu lager uit omdat dit bedrag dan niet voor het maandbedrag wordt meegerekend, en dus blijft "openstaan" tot en met de laatste maand. Een slottermijn is dus een aflossingsvrij deel waar je wel rente over betaalt gedurende de looptijd.

Bij een leasecontract wordt de BTW nooit mee gefinancierd, deze betaalt u zelf en verrekent u in uw periodieke BTW opgavenContactformulier


"Geld hoeft niet langer een zorg te zijn. Door het maken van de juiste keuzes komen wij tot een lastenverlichting"
- Conny Fondse