Voor onze particulier klant


Een passende financiering voor iedereen!


Als financieel intermediair is elke financiering weer een nieuwe uitdaging. In een persoonlijk gesprek brengen wij eerst uw huidige financiële situatie in kaart. Samen maken wij de afweging of een lening wel de juiste optie is. Leidend blijft de overtuiging dat elke lening zo snel mogelijk weer van uw schouders dient te zijn. Lees hieronder meer over onze producten en diensten. U kunt ook direct contact met ons opnemen door hier te klikken.

Ons aanbod


klik op de afbeelding voor meer informatie

Doorlopend krediet

U kiest met dit krediet voor flexibiliteit, de mogelijkheid van extra aflossen, tussentijds opnemen en geen vaste looptijd. Het is een flexibele lening waarmee u onverwachte uitgaven gemakkelijk kunt opvangen. U betaalt alleen rente over het bedrag dat u opneemt.

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening draait alles om zekerheid. U sluit een lening voor een vast bedrag af met daarop een vaste rente en idem aflossingen. Zo komt u naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan.

Seniorenlening

Eindelijk is het pensioen daar en is er de ruimte om meer tijd door te brengen met uw partner, familie en vrienden. Voor het verwezenlijken van wensen zoals een auto kan een seniorenlening meer financiële ruimte brengen. Wij bieden mogelijkheden tot uw 75ste levensjaar.

Raak verlost van uw lening

Door onze jarenlange ervaring, zien wij regelmatig dat mensen langer een lening hebben dan noodzakelijk is. Samen met u bekijken we de openstaande lening(en) en trekken een plan dat zo snel mogelijk zal leiden tot aflossing van uw leningen en het opbouwen van een reserve.

Kredietbescherming

Wat te doen als u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt of werkloos wordt? Hoe kunt u dan nog aan uw financieringsverplichtingen blijven voldoen? Indien nodig kunnen wij de kredietbescherming, het reddingsvest voor elke lening, aanbieden.

Neem direct contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op door hier te klikken en het contactformulier in te vullen. Wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.

"Geld hoeft niet langer een zorg te zijn. Door het maken van de juiste keuzes komen wij tot een lastenverlichting"
- Conny Fondse